Det er ikke sådan, at der er noget GALT med København som helhed – omend vi ikke længere føler os trygge i flere bydele, hvor stammeloven synes at være indført. Næ – det handler for os om bedre muligheder for at udnytte jordvarme, solvarme og grøn energi i det hele taget. Vi er blevet ret begejstrede for den slags, så nu er huset solgt, og vi har fundet et suverænt godt flyttefirma via denne service. Nu skal der pakkes – og det er jo den lidt mere trælse del af opgaven.

Flytning er ikke for sjov

Der er bare så mange praktiske opgaver, der skal løses, og som allerede nævnt fik vi hjælp fra en uventet kant, da vi skulle finde et godt flyttefirma, der kan transportere vores liv til det jyske.

Min søde og dejlige kone er altid så kreativ, men nogle gange er hun nok mere “kreativ”, end hun er street-smart. For eksempel var hun overbevist om, at det bedste og billigste for os måtte være at finde en flyttemand i midten af landet, hvorfor hun kontaktede flyttefirmaer i Odense 🙂

Jeg fik forklaret hende, at det jo ville betyde, at hun så skulle betale for tomkørsel fra Odense til København – og igen fra Esbjerg tilbage til Odense. Ved i stedet at vælge et flyttefirma her i Hovedstadsområdet ville vi sikkert kunne slippe billigere – og de kan nok finde fragt retur fra Esbjerg.

Meget at huske ved en flytning

Man skal flytte adresser alle mulige steder, og der smutter alligevel altid et par stykker. Ny skole til børnene skal inspiceres. Man skal huske at afmelde strøm, vand og hvad ved jeg. Men det er det hele værd for os, for vi har købt en nedlagt ejendom lige udenfor Esbjerg, og vi kan dårligt vente på at komme i gang med at indrette os der.

 

 

Disclaimer