Min kæreste, Jens, ringede til mig og spurgte, om jeg ville komme over til ham senere på dagen. Jens og jeg havde været kærester i næsten et år, og derfor kunne jeg straks høre, at der var noget galt.

Da jeg kom hjem til ham, sad han i sofaen og var ked af det. Jeg satte mig hos ham og spurgte, hvad der var galt. I starten ville han ikke fortælle det, men pludseligt åbnede han op og fortalte, at han havde været sammen med min bedste veninde Jeanette.

Jeg var i fuldstændig i chok og troede ikke mine egne ører. Jeanette og jeg havde været veninder i næsten 12 år, så jeg var overbevist om, at jeg kunne stole 100 % procent på hende. Jeg spurgte naturligvis Jens, hvordan han kunne finde på at gøre det, og han kom med en latterlig undskyldning med, at de begge var fulde og bla. bla.

Efter at chokket havde lagt sig, pakkede jeg de få ting, jeg havde i Jens’ lejlighed og gik min vej. Da jeg kom hjem ringede jeg til Jeanette og fortalte hende, at jeg aldrig mere ville se hende. Jeanette begyndte at græde og sagde, at hun aldrig havde fortrudt noget så meget som det med Jens. Jeg var dog ligeglad med alle hendes undskyldninger og smækkede røret på.

Sexlegetøj er bedre end utro mænd

Efter bruddet med både Jens og Jeanette var jeg rigtig ked af det, men her 4 måneder senere går det faktisk rigtig godt, og jeg er blevet super glad igen. Jeg har ingen fast kæreste, men jeg har fundet en ”ven”, som kommer forbi en gang i mellem til lidt sjov og ballade… 😉

Jeg må indrømme, at jeg er rigtig glad for at dyrke sex, og normalt vil jeg gerne gøre det mindst én gang om dagen. Jacob kommer kun forbi en gang om ugen, så de øvrige dage klarer jeg det selv 😉 Jeg fik ikke mit sexlegetøj med fra Jens´ lejlighed, så jeg har været et smut forbi hjemmesiden Sexgyngen.dk, hvor jeg har købt en masse nyt sexlegetøj.

Man kan sige mange ting om sexlegetøj, men jeg elsker det, for det har altid lyst, når jeg har lyst… Jeg har alt inden for sexlegetøj, lige fra dildoer og vibratorer til sexmaskiner og naturlig en masse glidecreme, så det hele kører som smurt… Derudover har jeg fået en sexgynge til at montere på en dør, og det er faktisk super frækt at hænge frit, mens ens partner ordner en 😉

Disclaimer