Du kan spare mange penge ved at købe en varmepumpe. Det kræver blot at du finder den rigtige varmepumpe, som kan netop det du ønsker.

 

Siden de første varmepumper kom på markedet har de kun fået ros og atter ros – og det er med god grund.

 

En varmepumpe kan nemlig gøre så du får mest muligt ud af dine penge. For de fleste og mere moderne varmepumper betyder det, at du vil få fire gange mere energi ud af en varmepumpe, end du vil gøre med det klassiske elvarme.

 

Vi har alle hørt et slogan – få to, betal for en. Her er det dog ikke så lavt, da du med en varmepumpe får fire og betaler for en – hvis vi tænker på det rent energimæssigt.

Når du skal spare penge med en varmepumpe så kig på dine tidligere regninger

Hvis du vil have et eksempel som rammer plet på netop dig, så skal du blot kigge på dine tidligere regninger. Når du har fundet dine varmeregninger frem kan du nemlig begynde at overveje om hvorvidt du er tilfredse med disse regninger, eller om du tænker at de er for høje.

 

Tænker du at dine regninger er for høje kan du gange dem med 0,25. Er de stadig for høje? Svaret er i de fleste tilfælde nej, og det beløb du har fundet frem til er også det beløb som du vil komme til at betale, hvis du finder den rette varmepumpe.

 

Besparelsen vil så være din varmeregning minus det beløb som vi fandt frem til i fællesskab.

 

Der kan være forskel på varmepumperne, ligesom der også er forskel på en luft til luft varmepumpe, en luft til vand og en jordvarmepumpe.

 

Det er helt op til dine behov hvad det er for en du skal have. Alle har sine fordele og ulemper.

 

Du kan læse meget mere om de forskellige typer varmepumper, deres anvendelse og fordele og ulemper på varmepumpeoversigten.dk. Her kan du også læse mere om, hvilke krav de bolig skal opfylde og hvordan en varmepumpe rent faktisk fungerer.

 

Disclaimer