Sikke da en glædens dag det var, da jeg fik fingrene i den nye iPhone 6. Jeg har ventet rigtigt længe på den nye model – og ikke mindst ventet længe på, at få skiftet min gamle svend af en smartphone ud med en nyere og yngre model. Jeg har næsten haft min nye iPhone 6 i hænderne non-stop, og jeg bliver stadigvæk forundret over, hvor hurtig og smart den er. Et super lækkert køb.

Men vi må jo også sande, at den nye iPhone koster penge – mange penge. Og jeg ved med mig selv, at jeg ville gå i spåner, såfremt den skulle i stykker. Derfor har jeg valgt at investere i et cover til min iPhone 6 fra inCover, i forhåbning om, at det vil beskytte den mod de uundgåelige fald og brugsridser (find en masse covers til iPhone 6 her).

Jeg havde egentlig altid forestillet mig, at et cover ville gøre telefonen meget større og tungere – hvilket er grunden til, at jeg aldrig brugte et cover til min gamle smartphone. Men efter jeg fik kigget lidt på inCover’s store sortiment, fandt jeg nogle covers til iPhone, der var lette og tynde. De er faktisk så tynde, at jeg næsten ikke bemærker, at jeg har det på. Det er super-lækkert.

De fedeste funktioner ved den nye iPhone

Man må sige, at jeg har fået fingrene i smartphone-verdenens svar på en Ferrari – og at opgraderingen er til at mærke. I dette afsnit vil jeg derfor skrive om de funktioner, som jeg synes allerbedst om ved den nye iPhone.

Slow motion kameraet er helt fantastisk, og jeg bruger det rigtigt meget. Jeg synes simpelthen, at det er så vildt. Jeg bruger rigtigt meget tid på min sport, og her kan slow motion funktionen være den helt rigtige træningsmakker, da det giver mig mulighed for at granske alle mine bevægelser. Jeg havde aldrig forestillet mig, at jeg ville blive så glad for den slags funktioner; men sådan blev det altså.

Jeg er naturligvis også helt vild med hurtigheden; det går lynhurtigt – særligt i forhold til min gamle smartphone. Jeg har absolut ikke fortrudt, at jeg brugte mange penge på den nye iPhone 6.

Disclaimer