Det danske streetwear mærke CityFellaz er næppe ukendt for ret mange unge mænd. Det er nemlig blevet en regulær institution indenfor streetwear, og de beviser gang-på-gang at de kan levere moderne, innovativt og lækkert modetøj til mænd. CityFellaz har deres rødder i skateboardmiljøet, og det afspejler sig altid i deres kollektioner. Det er nemlig friskt, fuld af farver og godt humør.

CityFellaz har hovedsæde i den danske hovedstad, og her sidder mændene bag brandet og udtænker fremtidens fede kollektioner. CityFellaz lader sig inspirere af det pulserende hiphop- og skatermiljø, hvorfor deres kollektioner altid afspejler højt humør og dynamik.

CityFellaz er om nogen kendt for sjove og farverige prints på deres t-shirts og sweatshirts. Netop på grund af dette, er mærket som skabt til sol, sommer og hygge. Sommermoden herhjemme er nemlig altid kendetegnet ved farver og prints, og det finder du med garanti hos danske CityFellaz.

Must-haves til sommeren

Du kan godt begynde at finde sommertøjet frem, og hvis du skal investere i nogle ’summer essentials’ – så er det ved at være tid. CityFellaz er specialister i at lave lækre og fede t-shirts, så mærket bør absolut være i kikkerten for dig, der elsker streetwear.

Det nyeste skud på stammen fra CityFellaz, er deres kollektion i såkaldt ”dye farve”. Det er super innovativt, og ligner næppe noget du har set før. CityFellaz har lanceret en hel række af forskellige tøjstykker i denne farve; alt fra t-shirts til skjorter til bæltetasker. Skal du være helt klar til grillfester og studenterfester, så er det blot at få købt godt ind.

Udover en lækker skjorte eller t-shirt fra CityFellaz, så er et par lækre solbriller også et must-have til sommeren. Her er udvalget enormt, og du kan nemt finde mange forskellige modeller i mange forskellige prisklasser. Særligt de klassiske modeller som Wayfarer og Aviator er populære, og de er som skabt til grillhygge med godt vejr.

Det var et lille indlæg omkring mine favoritter fra CityFellaz, og hvad jeg synes du bør investere i frem mod sommeren. Har du nogle forslag til læserne?

Disclaimer