Kender du det – altså at du står med et ellers velfungerende apparat, hvor du lige har brækket en stump eller noget er slidt og resten er perfekt? Nu skal du så enten ned til forhandleren og betale en formue for at få skidtet fikset, eller du kan smide ud og købe nyt. Sådan går det tit – og det er en stor skam. Men nu er det slut! En dansk webbutik har åbnet, hvad der uden tvivl er Danmarks største lager af reservedele og tilbehør til… ja til nærmest ALT. Se det her. Med dette fine initiativ fra Skiftselv er der åbnet for store besparelser hjemme hos dig.

Vaskemaskine, hårtørrer eller digitalt kamera?

Skiftselv.dk er jo egentlig oprindelig kendt for deres store udvalg af hvidevarer til priser, der har gjort dem til måske den største i landet. Men bag kulisserne derude på Djursland har de innovative mennesker skabt et lager af helt uhyrlige dimensioner – fyldt med alt fra de mindste stumper til de største. Og det hele kan købes af private!

Skal du bruge en ny låge til vaskemaskinen, en knap til hårtørreren eller måske erstatte det ødelagte batteridæksel på dit kamera? Hos skiftselv.dk har de det hele – på lager og klar til hurtig levering. Inden jeg giver dig adressen på den hjemmeside, skal jeg lige advare dig: De har altså MEGET! Men der er en god søgefunktion, så du kan såmænd sagtens finde den reservedel eller det tilbehør, du mangler.

Her er hjemmesiden med reservedele.

Om det er en stump til Whirlpool eller til DeLonghi – det betyder ikke noget: Du kan finde det på Danmarsk suverænt største lager af “stumper”.

Hvem kan købe reservedele?

Se, det er jo så det herlige! Tidligere var det sådan, at det var nærmest umuligt for private at skaffe visse typer af reservedele – for eksempel til Miele – fordi importører og producenter ønskede at beskytte deres forhandlere. Men hos skiftselv.dk kan alle købe – private og erhverv.

Selvfølgelig er der visse typer af reservedele, der kræver fingersnilde at skifte, men lagt det meste kan enhver med lidt værktøj nu godt klare at skifte selv (skiftselv.dk – fangede du ordspillet?). 🙂

Er du handy, mangler du en stump og kan du skifte selv – så tjek lige hvad de har at byde på, før du sender til reparation eller smider ud!

 

Disclaimer