Ravensburger – puslespil for både store og små

Ravnsburger er en tysk virksomhed som producerer puslespil. Virksomheden blev grundlagt i 1883 og levere puslespil til hele verden. Ravensburger laver puslespil til både store og små. Der er puslespil for enhver smag, uanset om det drejer sig om meget komplicerede samle projekter eller om man blot ønsker at introducere de små poder, til puslespillets mange glæder.

I Ravensburgers brede sortiment findes der, udover puslespil også mange brætspil som vil sprede glæde og sjov. Dette kunne eksempelvis et af de mange labyrintspil eller Science X sæt, som gør det muligt både at lege opfinder ved at bygge en lommelygte eller blive klogere på dinosaurernes hemmeligheder.

Er dit barn stor fan af Frost eller Find Nemo? Så er du kommet til det rigtige sted. Ravensburger har et bredt udvalg af puslespil med alle Disneys kendte figurer, som uden tvivl vil skabe stor glæde og underholdning på børneværelset. Puslespillene findes selvfølgelig i forskellige sværhedsgrader, rettet mod mange forskellige aldersgrupper. De voksne skal selvfølgelig heller ikke snydes. Med puslespil på alt fra 300 til over 1500 brikker, er der rig mulighed for både at blive udfordret og samtidig blive suget ind i puslespillets fortryllende og forunderlige verden.

 

Disclaimer