Min hustru og jeg har været i Malaga flere gange, men altid om sommeren, hvor det jo altid er omkring 25 grader varmt. Vi booker vores rejse hos rejsepriser.dk, da de altid har billige flybilletter til Malaga.

Et vennepar spurgte os her i efteråret, om vi ikke kunne tænke os at komme med dem til Malaga, da der var en golfturnering, han gerne ville være en del af.

Vi kiggede lidt på hinanden og tjekkede temperaturerne ud, og det var ikke svært at tage en beslutning. Der er, når det er koldest, 8 grader, og om dagen kommer det helt op på omkring 18 grader. Nu elsker vi Malaga, og 18 grader ville jo være dejligt her i december, hvor det er koldt og surt i Danmark, så vi slog til.

Fantastisk tur

Det var en skøn tur, og vi pakkede efter vejret. Vi havde kondisko med til at trave rundt i, og til om aftenen havde vi langærmede trøjer med og en let jakke, til når det blev køligt. Det var også nødvendigt med lange bukser om aftenen, men temperaturen var jo skøn. Vi havde også badetøj med, da hotellet, vi boede på, havde en jacuzzi. Skal du af sted til Malaga, så husk også at medbringe en regnjakke, da der kan komme en lille byge af og til, men det er ikke noget, der er værd at snakke om.

Der var smukt pyntet op til jul, så vi nød at gå rundt i gaderne, og vi fik også købt nogle julegaver med hjem. Det var jo et must at få ristede kastanjer. Du kan få dem alle vegne, og de er så lækre.

Min hustru er vild med at komme i Zoo, så vi tog til den Zoo, der ligger i Fuengirola.

Hvis ikke du har oplevet Malaga i december, er det bare med at komme af sted!

Disclaimer