I 2020 er der en række opvarmningskilder som er mere populære end andre. Disse opvarmningskilder kigger vi i denne artikel nærmere på. Læs med herunder og find ud af, hvor din varme skal komme fra i 2020.

Varmepumper

Varmepumper er uden tvivl noget som er meget populært blandt danskerne – og med ganske god grund. Den helt store fordel ved varmepumpen er, at den nu bærer præg af en forholdsvis lav pris. Derudover er udbyttet også ganske stort. Der er rigtig mange penge at spare på varmeregningen ved at gøre brug af en varmepumpe.

Når det kommer til varmepumper, kan du vælge mellem en luft til luft varmepumpe og en luft til vand varmepumpe. Varmepumper luft til luft egner sig bedst til sommerhuse, da de ikke kan opvarme brugsvandet.

Varmepumper luft til vand egner sig bedst til helårshuse, da de kan levere varmt vand året rundt: Besøg BEDSTE-VARMEPUMPE.DK.

Solcelleanlæg

Solcelleanlægget er også noget som for alvor er på vej frem her i Danmark. Flere og flere får øjnene op for, hvor effektivt og udbytterigt det er at udnytte solens energi. Solcelleanlægget kan først og fremmest producere strøm, men kan også være med til at opvarme vand, hvilket for alvor er noget som kan spare dig for mange varmekroner.

Har du brug for finansiering af din nye opvarmningskilde?

Jordvarmeanlæg

Jordvarmeanlægget er en af de mere populære opvarmningskilder, når det kommer til billig energi. Anlægget er dyrt at anskaffe, men tilbagebetalingstiden er forholdsvis kort. Derfor vælger flere og flere danskere dette anlæg frem for den mere traditionelle varmepumpe.

Jordvarmeanlægget får sin varme på baggrund af jorden. I jorden er placeret en masse slanger som suger jordens varme til sig og efterfølgende omdanner til varme til brug indenfor. En uhyre effektiv proces der uden tvivl sparer dig for mange penge, og sådan er jordvarme: Besøg JORDVARMEANLÆG.DK.

Brændeovnen

Selvom brændeovnen ikke just er den mest miljøvenlige opvarmningskilde som findes, så er den alligevel meget populær blandt danskerne. Og denne store popularitet skyldes især, at brændeovnen er med til at gøre det mere hyggeligt at være indenfor.

Brændeovnen er især fantastisk at have om vinteren, hvor sneen falder udenfor og det generelt bare er vejr til brændeovn, vinterfilm og ikke mindst varm kakao. Derudover er der faktisk også en stor andel som bruger brændeovnen som supplement til oliefyret eller gasfyret.

Disclaimer