Der er stor utilfredshed her i familien. Vi havde lige besluttet – efter et timelangt konsultationsmøde her – at vi skal til Thailand i sommerferien. Og det ser ud til, at vi ikke kommer afsted. Ikke hvis vi skal regne med, hvad nogle eksperter siger, at det kan trække ud med den her Covid-19. Og fordi vi allerede er i slutningen af marts, så kan det blive for dyrt for os at komme til Thailand i sommerferien.

Flybilletter i god tid

Vi plejer at planlægge vores ferie i god tid. Og vi var sådan set klar til at booke flybilletter til Thailand. Men så fik vi jo at vide, at der er flere og flere tilfælde derude. Og det vil vi altså ikke rejse ud til. Så vi er ved at lægge nye planer. Det er helt afgørende, at vi holder os inden for vores budget. Og vi er gode til at finde billige flybilletter. Uanset om vi skal til Aarhus eller Bangkok. Men lige i disse dage, så er lysten til at finde flybilletter ikke helt, så stor. Usikkerheden gør, at vi ligesom har sat os selv i venteposition.
Og det er det, min familie er utilfreds med. Ungerne forstår godt, at det kan være farligt at opholde sig i rum med mange mennesker og dårlig ventilation. Men de har svært ved at tackle den her usikkerhed, som uvægerligt fremkommer, når vi er nødt til at fortælle dem, at vi ikke ved, hvor længe, det vil vare.

Det er, som det er

Selv har jeg det sådan, at jeg egentlig ikke vil have noget imod, at vi bare bliver hjemme i sommerferien.
Vi skal jo nok komme på ferie i eksotiske lande. Bare ikke til sommer. Og vi skal også nok finde flybilletterne til de eksotiske steder, vi skal hen og besøge. Vi skal bare være tålmodige og vente længe nok.

Relevante links: https://www.rejsepriser.dk/ og https://www.rejsepriser.dk/flybilletter/thailand/

Disclaimer