Fodboldgolf er en forholdsvis ny sportsgren, som oplever en stigning i popularitet. Flere og flere mennesker opdager nemlig, hvor mange gode ting, fodboldgolf kan bringe med sig.

Den friske luft

Fodboldgolf foregår udendørs. Og det er godt at være udenfor og få frisk luft.
Nogle mennesker kan have svært ved at se det hyggelige i en lang gåtur. Hvis man ikke er det store sludrechatol og har svært ved at se pointen i at gå og gå og gå bare for at gå, kan det være svært at blive overtalt til at få sin daglige mængde friske luft på den måde.
Så er løbeturen jo selvfølgelig også en mulighed, men det er heller ikke altid særlig fristende at skulle ud og løbe for livet, når man måske har lidt tømmermænd eller har lidt hovedpine eller noget helt tredje. En løbetur kan også virke uoverskuelig og meget krævende.
Her er fodboldgolf en genial måde at komme uden for på. Det kræver ikke nogen særlig bemærkelsesværdig kondition og man har ligesom et mere konkret formål med at gå rundt, end hvis man bare er på en gåtur. Man går nemlig rundt mellem poster, som man skal prøve at ramme i med sin fodbold.

Nemmere end almindelig golf

Fordi fodboldgolf ikke er nær så svært som almindelig golf, er det i højere grad en sport, som alle kan være med til. Det kræver ikke nogen særlige evner, og selvom man ikke er god til fodbold, kan man sagtens lære at spille fodboldgolf.
Man har mere kontrol over sin fodbold i fodboldgolf, end hvad man har over sin golfbold i almindelig golf. Fordi bolden er større i fodboldgolf, og fordi man skal sparke til den med ens ben frem for at slå til den med en kølle, har man bedre kontrol over, hvor den lander.

Disclaimer