Dansk kvalitet og design slår aldrig fejl, og på småfolksområdet er der også mange fantastiske ting at finde. Både inden for sengetøj og sengerande, så er firmaer som Smallstuff og Sebra førende inden for deres felt. Det er da også disse mærker, som der bliver solgt flest af rundt omkring i landet, og på internettet blandt diverse babyshops.

Sebra bærer den danske fane stolt frem, og deres produkter er også lavet og skabt med design og funktionalitet for øje. Kvaliteten af deres produkter er unægtelig – man er ikke et sekund i tvivl om, at de materialer der bliver brugt i deres produkter, som rækker lige fra ammepuder, over sengetøj og til sengerande, er det ypperste, der kan skaffes for penge. Deres mønstre og de imponerende farver, som er gennemgående i alle deres produkter, er inspirerende og skaber god stemning, ikke kun for barnet, men også for forældrene.

Sebra sengerande

Især motiverne på Sebra’s sengerande og deres sengetøj er nøje planlagt fra deres designafdelings side. Her sættes børnenes sanseapparater i gang, for stærke farver og velkendte motiver sætter gang i børnenes fantasi og kreativitet, og en sengerand går derfor fra kun at tjene et sikkerhedsmæssigt formål, til lige pludselig også at indgå i børnenes indlæringsproces.

En af Sebra’s mere populære modeller, er med dobbeltmotiv, hvor på den ene side, er der uglehoveder og på den anden side, er der søde små røde blomster. Hvad der er ekstra lækkert ved Sebra’s sengerande er, at de kan stå af sig selv.

Sengerandene er 5 cm. tykke, og man behøver derfor ikke snøre den fast til tremmerne, se her på Sengerand.dk. Ligeledes er den i 100% økologisk bomuld, som er godt for barnet på en sundhedsmæssig front, men det er også ekstra blødt at have med at gøre. Ugle/blomster Sebra sengeranden måler 5x30x360 cm., hvilket betyder, at den passer til standardmålet af tremmesenge, som er 60×120 cm, se den her. Denne model koster 599,95 kroner hos Babytorvet.dk, og kan leveres fra dag til dag.

Smallstuff

Hos danske Smallstuff er der flere bolde i luften på samme tid. Ikke nok med, at de også laver sengetøj, sengerande og ammepuder, de laver også bestik, pusletasker og legetæpper, så egentlig kan man anskaffe sig det meste til børneværelset hos Smallstuff. Ligesom hos Sebra, så er det kun de bedste materialer, som er gode nok. Kvaliteten kan ikke benægtes, og det er også det, der gør, at Smallstuff’s produkter er så populære i Danmark.

Deres motiver og farver er lige så kreative som hos Sebra, og der er liv og glade dage i alle deres produkter. Deres sengerande kan ligeledes stå oprejst af sig selv, og de er også godt 5 cm. tykke. En af deres populære sengerande til drenge er i de blå/grønne nuancer, og har på den ene side old style flyvemaskiner på, og den anden har flotte små stjerner. Det måler også 5x30x360 cm, og kan fås til 599,95 kroner hos Babytorvet.dk.

Både Sebra’s og Smallstuff’s sengerande er ud af samme grundidé, så der er ikke noget, der gør den ene bedre end den anden slags. Det kommer kun an på motiver og farver, for pris og kvalitet er præcis det samme. Bestil blot den sengerand, der passer bedst til barnets værelse, og glæd dig så til at den ankommer 🙂

Kørepose til turen

Skal I på farten, så er det værd at overveje at tilkøbe en kørepose, som I finder på Kørepose.dk. En kørepose sørger også for at holde barnet trygt og varmt, men dette er blot, når I er på farten.

Køreposer kan købes i mange afskygninger, hvor Voksi er den mest populære. En voksipose kørepose er lavet af det bedste uld, som holder barnet lunt uanset vejr og vind. Kilder: Voksipose.dk og Kørepose.dk

Disclaimer