Det var en sorgens dag, da min farmor døde i en alder af 86 år. Jeg var helt knust, da vi havde det tætteste forhold, man kan forestille sig. 2 måneder efter min farmor var død, kom der brev fra advokaten. Der stod, at jeg ville arve min farmors møbler, smykker og hendes bil. Det var jeg naturligvis glad for, men det mest overraskende var, at der nederst i brevet stod, at jeg også ville arve hendes store hus.

Min farmor boede i et kæmpe hus fra 1929, og jeg har altid elsket det hus på grund af dets charme. Nu var huset pludseligt mit, så hvad skulle der nu ske…

Da vi havde fået nøglerne overdraget af advokaten, kørte min mand, Peter, og jeg op så på det. Det var lidt mærkeligt, for det så tomt og ensomt ud, nu hvor min farmor ikke længere boede der med hendes kat, Buster.

Peter er VVS mand, så han gik straks i gang med at kigge på køkkenet og badeværelset, og han kunne konstatere, at der skulle bruges mange penge på VVS artikler. Heldigvis kunne han købe billigt VVS på hans arbejde, men stadigvæk var det jo ikke gratis.

Dagen efter kom Peters kammerat Niels forbi, som er elektriker. Han kunne på samme måde konstatere, at al el i huset skulle skiftes ud. Stikkontakter, ledninger, elmålere, eltavlen samt vandvarmeren skulle skiftes ud, og det ville cirka komme til at koste 20.000 kr. inklusiv Niels´ arbejdsløn.

Vi troede, at Niels kunne købe materialerne billigere via hans arbejdsplads end på nettet, men det var ikke tilfældet. Hans viste os en webshop med vel nok Danmarks største udvalg af elartikler og VVS-artikler ved navn WATTOO.DK.

På WATTOO.DK kunne vi købe vandvarmeren 800 kr. billigere end via Niels´ arbejdsplads. At kunne spare så mange penge på vandvarmeren alene, det var alligevel utroligt. Vi købte den billige vandvarmer hos WATTOO.DK sammen med en række andre artikler som lamper, værktøj og lignende, og det blev leveret 2 dage senere.

Jeg har altid været skeptisk over at handle på nettet, men med sådanne positive oplevelser, så gør jeg det gerne igen. Jeg er måske ikke den store el eller VVS handymand, men derfor kan jeg jo godt være lidt vild med WATTOO.DK

Disclaimer