Det er længe siden at sutteflasker bare var almindelige flasker med tudekop på. Sutteflasker er efterhånden blevet en hel videnskab i sig selv. Dette har heldigvis forbedret vores børns vilkår og sikrer at børnene får en nem overgang fra brystet til sutteflasken.

Desuden er flere og flere sutteflaske designere anerkendt det faktum at mødre stadigvæk er modebevidste selvom de har fået børn. Dermed er der flere flaske producenter som også har sat moderne design i højsæde.

Nyfødte babyer kan ikke bare gå igang med at drikke mælk fra en sutteflaske. Deres instinkt er at drikke mælk fra moderens bryst og derfor er designe på en sutteflaske som henveder sig de nyfødte babyer meget vigtig. Sutteflasken med een hul i tudekoppen sikrer at doseringen af mælken er helt rigtig til den nyfødte baby.

Flere sutteflaske producenter som sætter kvalitet i højsæde har designet en antikolik system i sutteflaskerne. Denne antikolik system sikrer at vakuum, som dannes i flaske på grund af indtrængende luft, ikke dannes og dermed mindsker betragteligt risikoen for kolik og smerter i maven hos den nyfødte.

Ifølge Brystpumpe.dk er flere og flere af producenterne også blevet bedre til at lave de bedste brystpumper sammen med de bedste sutteflasker.

Sutteflasker med to huller

Til de lidt større babyer findes der sutteflasker med to eller flere huler i. Dette sikrer at babyerne fortsat får den helt rigtige dosering af mælk og dermed forbedrer deres oplevelse. Dette gør det muligt for di at tilpasse sutteflasken til den individuelle babys udvikling og du skal ikke bekymre dig om dit baby får den rette mængde mælk.

Til de mere mode bevidste forældre og deres børn findes der sutteflasker som bare er lækre i designet. Men design er ikke alt de har at byde på. Liamo Go producerer sutteflasker som både er en designmæssig fashion statement men som også er meget smart.

De har en selvopvarmende funktion indbygget og som den eneste sutteflaske i verden kan den opvarme op til 180 ml mælk til de nødvendige 37 grader på maksimalt 4 minutter. Og det hele klares uden el. Med en varmepatron som findes i bunden af sutteflasken er dette muligt og du kan få den perfekt opvarmede mælk til din baby uden larm og besvær.

Tiden går stærkt, især når der er små børn i hjemmet. Derfor bliver dit barn klar til slippe sutteflasken og gribe fat i en kop inden du vender dig om. Derfor er det god ide med en trænings sutteflaske til de lidt større babyer som ved hjælpe af denne specielt designede sutteflaske kan træne at bruge en kop.

Dette vil gøre overgangen fra sutteflaske til en kop meget nemmere og du vil slippe for al bøvl med spildt mælk, vand og hvad babyer ellers kan finde på at spilde på dit stue gulv. Disse sutteflasker findes med mange sjove motiver som vil gøre den endnu mere underholdende for dit barn. Tilkøb eventuelt en brystpumpe, som bruges til at malke ud med. Kilde Babyland.dk

Disclaimer