Bob – spillet der altid får smilet frem

Hvis du ligger inde med et bobspil, så er det bare med af få det frem. Bob er altid sjovt, især hvis man ender som vinder. Bob er perfekt til de hyggelige skoleferier hos bedsteforældre eller et konkurrencepræget far-søn forhold. Det tager kort tid at få støvet bordet samt alle brikkerne af og så smække spillepladen op på enten et stativ eller et lille bord. Herfra mangler du bare at smøre lidt kartoffelmel eller talkum ud på spillepladen, så brikkerne glider bedre.

Hvorfor skal jeg spille bob?

Du skal spille bob fordi det er et sjovt spil, der både udfordrer din logiske tangegang og din teknik og præcision. Det er lidt som at vende tilbage til barndommen eller at komme hjem hos mormor og morfar igen. Det er et lidt ældre spil, som ikke mange spiller til hverdag mere. Derfor er der for nogle også noget nostalgi over bobspillet.

I en verden, hvor alting foregår digitalt, kan det være enormt befriende at finde bobspillet frem. Alting bliver lige pludselig logisk og du skal kun koncentrere dig om, at få alle ringene af din farve skubbet i hullerne. Og så er det jo altid godt at have håneretten. I hvert fald indtil næste spil begynder.

Disclaimer