Nu mere end 300.000 e-cigaret rygere

Antallet af mennesker der ryger e-cigaretter er steget voldsomt igennem de seneste år. En ny måling viser at op imod der findes op imod 300.000 e-cigaret rygere i Danmark. Det er dog svært at sige om det er tidligere rygere, eller fok som er begyndt at ryge efter at e-cigaretten er ankommet.
Der vil som alle andre ting, være nogle der prøver og bruger den, kun fordi den er kommet til, og ikke for at stoppe med at ryge. Størstedelen af de 300.000 e-cigaret rygere er dog mennesker som prøver at slippe for de rigtige smøger, og har fundet et alternativ blandt de elektroniske pinde.

Hvorfor er der så mange e-cigaret rygere

E-cigaretten er en af de bedste hjælpemidler til at stoppe med at ryge. Den giver dig mulighed for at skære rigtig meget ned, idet at du f.eks. kun behøver ryge til din rygetrang er overstået, og ikke skal ryge den færdig. Du kan nemlig have den i lommen, og tage den frem stort set lige når du har lyst.
Den er billig, både i reservedele og af
opfyldningsvæske. Mange tidligere rygere kan derfor spare mange penge ved at skifte fra almindelige cigaretter og til e-cigaret.
Du kan med en e-cigaret selv bestemme nikotin indholdet i den. Dette gør det nemt for dig at trappe ned, og bruge mindre og mindre nikotin. Du kan starte med f.eks. 18 mg og lige så stille bevæge dig ned imod 8 eller måske slet ingen nikotin.
Der findes alle mulige forskellige slags smage, så uanset hvem du er, findes der en smag som du vil synes om. Det er alt lige fra mango, tyggegummi, cola, alle mulige frugter eller bare helt mindelig tobak smag.
Uanset hvilken smag du vælger, kan du bestemme nikotin indholdet. Du skal dog bestille væsker med nikotin hjem fra et andet europæisk land, da det ikke er lovligt at sælge i Danmark.

Pakkeløsninger til e-cigaret rygere

En af de mulige grunde til at der omkring 300.000 e-cigaret rygere, kan også ligge i salgsteknikken i forhold til de ting man kan købe. De fleste såkaldte startpakker indeholder nemlig 2 cigaretter. Dette betyder at man kan dele den med sine venner, og på den måde splejse til en startpakke.
Der følger dog kun en oplader med, så en af personerne skal ud og investerer lidt penge. Det er dog stadig en mulighed for at spare nogle penge.
Grunden til at der i de fleste startpakker følger 2 e-cigaretter med er fordi at så kan man udskifte dem. Man kan f.eks. holde den ene til en bestemt væske og den anden til en anden.
Det er dog muligt at udskifte hver enkel del, og købe dem separat hvis der er noget der skulle gå i stykker. Fordamperen som følger med, holder dog oftest ikke længere end batteriet og skal derfor udskiftes før. Dette kan man smage, når den begynder at smage brændt eller den bliver hård at suge af.

 

 

 

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 10.0/10 (1 vote cast)
VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0 (from 0 votes)
Nu mere end 300.000 e-cigaret rygere, 10.0 out of 10 based on 1 rating
Disclaimer

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

© 2021: Jordvarme og solvarme - Grøn energi | GREEN EYE Theme by: D5 Creation | Powered by: WordPress